Logo 12×11 jaor Marotte Zitterd onthuld | Carnaval in Limburg 2014-2015 – Er op uit in Limburg

Logo 12×11 jaor Marotte Zitterd onthuld

Zitterd dreet door

SITTARD – 3 februari 2013

Afgelopen zaterdag werd tijdens het Finale Sjpektakel van stadscarnavalsvereniging De Marotte het logo onthuld dat als beeldmerk gaat fungeren tijdens het jubileumjaar. Het seizoen 2013/2014 betekent voor de Marotte namelijk de viering van het 12×11-jarig bestaansfeest.

Het logo werd op een bijzonder spectaculaire manier onthuld. Nadat eerst Jazz Dance Swentibold, de ‘moeder’-vereniging van De Marotte, danste op geremixte muziek van de laatste tien Marotteschlagers, startte een lasershow. Deze show leidde via Sittard en de eeuwenoude Zittesje vastelaovend uiteindelijk tot de onthulling van het logo en de slogan van het jubileum. Grafisch ontwerper Marc Webers tekent voor het ontwerp. Het logo is gebaseerd op de zogenaamde Marot, het symbool van het 11×11-jarig bestaansjubileum. In een eigentijds jasje draait deze rond. Het thema voor het jubileumjaar luidt dan ook ‘Zitterd dreet door’ (Sittard draait door, red.).

Rond de 11e van de 11e 2013, de start van het nieuwe seizoen 2013/’14, maakt De Marotte meer bekend over de bijzonderheden tijdens het jubileumjaar.

  • Zitterd dreet door